TANARUL CU DIZABILITATI FIZICE – RESURSA IN SOCIETATE

mai 31, 2010 la 3:08 pm | Publicat în Anunt important, Campanii IHTIS, Proiecte IHTIS | 5 comentarii

Vorbim, iata, despre un nou proiect IHTIS demarat prin resurse proprii.

MOTIVATIE & SCOP: Asociatia IHTIS detine diverse fotografii sugestive din activitatea tinerilor cu dizabilitati. Toate acestea pot constittui obiectul organizarii unei expozitii in vederea: Promovarii tanarului cu dizabilitati ca resursa in societate.

Obiectivele propuse sunt:

– Încurajarea tinerilor cu dizabilităţi fizice de a tinde spre o viaţă activă;
– Conştientizarea cetăţenilor cu privire la capacităţile restante ale tânărului cu dizabilităţi fizice;
– Sensibilizarea cetăţenilor de a privi tânărul cu dizabilităţi fizice ca parte integrantă a societăţii.

Cautam parteneri (locatii) care sa ne permita amplasarea a doua panouri cu dimensiuni de 1,20 / 0,80 m fiecare, cuprinzand fotografii reprezentative din viata sociala activa a tinerilor cu dizabilitati.

Initiatori proiect
Mihaela Mihaescu
Florin Racoci

5 comentarii »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

  1. Trebuie sa facem aceasta expozitie si in Bucuresti! Felicitari persoanei care a facut filmuletul, vroiam sa nu se mai termine, e tare reusit!

  2. TINERII CU DIZABILITĂŢI – RESURSĂ ÎN SOCIETATE

  3. Resursa in societate este de fapt capacitatea omului de a se depasi pe sine. Sufletul acestor oameni este FRAGIL si infloreste cu fiecare atingere delicata. Meritele sunt infime pe langa calitatea faptelor NOASTRE VENITE DIN SUFLET. Aprecierea este rezultatul muncii noastre. Daca ne simtim apreciati la ADEVARATA NOASTRA VALOARE. Acest lucru INSEAMNA foarte mult pentru noi. Aproapele nostru ar trebui sa fie CEL CE NE OFERA ACEA BUCURIE imensa a multumirii de sine. Incredera in fortele noastre o vom dobandi prin simplu fapt ca cele mai importante persoane din vietile noastre SUNT SI VOR FI alaturi de noi cat mai mult timp cu putinta. Incredere si optimism. De asta avem nevoie pentru a continua APRIGA lupta cu viata!


Lasă un comentariu

Creează gratuit un site web sau un blog la WordPress.com.
Entries și comentarii feeds.