CONTACT

ASOCIATIA IHTIS

Cod Fiscal: 16690411
Cont IBAN:

 • RO14RNCB0044002865610001 – LEI
 • RO84RNCB0044002865610002 – EUR
 • RO57RNCB0044002865610003 – USD

BCR – Agentia Dorohoi

Adresa de corespondenta:
MIHAELA MIHAESCU
ASOCIATIA IHTIS
Str. COVASNA 5, Bl.A5, Apt.14
OF.P. 82, BUCURESTI – ROMANIA
Cod: 041671

E-mail: michi_mihaescu@yahoo.com

Sediul social: Sat DUMENI, Comuna GEORGE ENESCU, Judetul Botosani.

Întrucât opinia publică manifestă oarece reţineri în abordarea directă a persoanelor etichetate „vulnerabile” prin dizabilitatea avută, facem noi primul pas oferind cititorilor interesaţi un GHID DE BUNE PRACTICI, ce poate fi accesat printr-un simplu CLICK.

IMPORTANT DE STIUT: NU OFERIM AJUTOR IN BANI SAU PRODUSE.

VA MULTUMIM PENTRU TIMPUL ACORDAT.

15 comentarii »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

 1. Te poti simti singur, trist, dar niciodata invins. Poti pierde, poti gresi, poti suferi, dar nu te gandi sa abandonezi. Aminteste-ti atunci ca esti puternic, ca sunt lucruri pe care nimeni nu le poate face mai bine decat tine.

 2. Hy!Domana/Domnisoara Mihaela Mihaescu -Ma numesc Macarie Andrei -BM- vreau sa va adrese cateva ganduri simple:
  _sa nu renuntati la lupta voastra
  -eu personal ma bucur sa va cunosc si sincer voi faceti lumea mai buna!
  -va doresc mult succes – rabdare si sa dea Doamne Doamne sa realizati tot ce va propuneti,
  -iar din partea acestei ”lumi” care din pacate nu e perfecta si e rea, ingonranta si rece sper ca sa gasiti oameni – cu suflet mare, cu o inima de aur; eu zc sa nu renuntati si sa aratati (sa ne aratati) ca fiind mai buni, mai sufletisti, mai increzatori in bine – in fapte bune – de suflet si ascultand nevoiele semenilor nostri si mai pe scrut – fii mai bun se poate – si ca doar trebuie sa ne deschidem sufletele si inimile! Cu drag-stima Andrei Macarie-Baia Mare!

 3. @ Andrei – cel mai mare castig din tot ce intreprindem este descoperirea, intalnirea OAMENILOR CU SUFLETE MARI. Clipele petrecute in preajma acestor OAMENI sunt minunate: inveti, faptuiesti, te regasesti… Ne dorim crearea acelui centru, dar, inainte de toate, cream o mica lume – dreapta, frumoasa si buna in care lantul solidaritatii se formeaza incet – incet, din persoane cu si fara dizabilitati. Multumesc pentru mesaj.

 4. Buna MiKi,
  acum stiu de ce am baut un litru de cola si nu am somn. ca in celedin urma sa te regasesc.
  Promit ca zilele urmatoare sa te sun si sa ne „recunoastem”.
  Salutari si d-nei Jeni.
  Va pup, Gabi

 5. @ Gabitule – Anii trec, dar ce lasam frumos in urma nu se uita. Iar IHTIS exista azi datorita proiectului prin care ne-am cunoscut. Sa ne auzim, sa ne vedem, abia astept. Pupici.

 6. rog informatii pentru o persoana cu handicap pe – trebuie sa plateasca taxe vamale sau TVA daca a cumparat de pe Internet un calculator in valoare de 1000 USD si ii este livrat prin curier?

 7. @ Andrei – Adina incearca un raspuns: Din cate stiu eu, DA (se platesc). Atunci cand am cumparat eu ceva din SUA a trebuit sa platesc vama, S-ar putea doar sa fie scutit de TVA, dar nu stiu sigur. Nu se platesc taxe vamale daca calculatorul a fost cumparat din UE.

 8. Buna dimineata!
  Sunt Ana Maria din Dorohoi. Activez ca voluntar in cadrul Asociatiei culturale „Vis de artist”, Botosani. De curand am primit cartea Adinei Minecan de la d-nul Marius Petrescu. As dori foarte mult sa am o adresa de contact, sa pot vorbi cu ea. Va rog sa ma ajutati, d-na Mihaela!
  Multumesc!
  Craciun fericit!
  Cu pretuire,
  Ana

 9. Poate totusi traduceti undeva adica cel ma nimerit aici la adrese , la contact la cine suntem la despre noi ce inseamna asociatia IHTIS caci cred ca astea snt doar initialele , daca ma insel si asta este numele cum ar fi numele unei persoane si nu initalele sale aunci ma scuzati dar este bine sa explicitati asta. Cu stima si cu urari de succes

 10. @ adrian – IHTIS se traduce prin „peste” = simbol definitoriu al crestinismului,

 11. Urmare a unui infarct cerebral zona occipitala am rămas cu sechela ireversibila -afecțiunea fiind Hemianopsie omonima laterala stânga (câmpul vizual fiind redus concentric sub 20 de grade la ambii ochiAm întocmit dosar ptr.handicap la Comisia de evaluare si am fost respinsă motivat de faptul ca acuitatea vizuala este buna.Intrebarea mea este:Parametrii functionali ai vederii fiind conform normelor Acuitatea vizuala si Câmpul vizual ca parametri principali in evaluarea deficientelor cum am putut fi respinsă cu un câmp vizual sub 20 grade urmare a infarctului cerebral care se știe nu este recuperabil fiind o sechela definitiva si ireversibila.Am fost pensionata pe caz de boala de către o Comisie stabilindu-se astfel deficienta vizuala privind incapacitatea de munca ,DE CE alta comisie Răspunde ca NU ESTE DEFICIENTA. Va mulțumesc anticipat Vârsta mea este de 60 ani poate de asta am fost respinsă?pentru a privi in buletin?Rog un răspuns

 12. @ Artimon – fiecare medic interpreteaza legea in felul sau… din pacate…

 13. Buna ziua . As putea sa aflu daca mai aveti campanii de colectare dopuri din plastic. Am colectat pt o campanie care s-a sfarsit si am ramas cu un nr f mare de dopuri. Noi suntem din Bucuresti. Daca nu , ne puteti indruma catre cineva? Multumim

 14. @ Raducan Gina – da, eu tocmai am initiat campania si as fi bucuroasa sa fiu ajutata. De doi ani activam fara finantare. Numai ca eu ma aflu in Judetul Botosani, iar in Bucuresti ajung in august. Eu sunt in fotoliu rulant si nevoia mea ar fi sa ajunga dopurile direct la centru de reciclare si in contul IHTIS banutii. De intalnit imi doresc, dar va dura putin. MULTUMESC MULT.


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Blog la WordPress.com.
Entries și comentarii feeds.

%d blogeri au apreciat: