CUPA RECUNOSTINTEI ACORDATA PENTRU SUSTINERE IHTIS PRIN FORMULARUL 230

aprilie 15, 2016 la 1:14 pm | Publicat în Anunt important, Campanii IHTIS | Un comentariu

2 la sutaOrice organizatie nonprofit (asociatie, fundatie, organizatie sindicala, patronat, partid politic, asociatie de proprietari, case de ajutor reciproc ale salariatilor) sau unitate de cult, poate beneficia de prevederea 2% din Legea 571/2003!

Acest lucru se poate realiza foarte simplu, prin completarea unui formular standard. Redirectionarea este gratuita, adica nu duce la nici o cheltuiala suplimentara pentru persoana care completeaza formularul respectiv. Formularul 230 este optional si poate fi completat de orice persoana fizica care obtine venituri din salarii si asimilate acestora.

Rezultatul este virarea, in contul unei organizatii nonprofit, a unei sume reprezentand pana la 2% din impozitul anual platit pentru salariul persoanei respective. Suma NU reprezinta o sponsorizare sau o donatie personala, ci este o parte a bugetului de stat pe care, fiecare cetatean, are dreptul sa o directioneze catre sectorul neguvernamental (care ar ramane, altfel, la bugetul statului).

CUPA RECUNOSTINTEI 2016Intrucat activitatile noastre se adreseaza tuturor categoriilor sociale, Campania anuala de strangere de fonduri “2% pentru IHTIS” vine in sprijinul acelor copii si tineri din Judetul Botosani, care isi regasesc numele pe listele participantilor taberei, festivalului de colinde sau alte evenimente socio-culturale pe care le organizam. Daca ecoul mesajului nostru are rezonanta in alte judete (Alba, Giurgiu, Bucuresti etc), cu atat mai mult, asteptam si dorim sa primim sprijinul parintilor celor 150 de beneficiari carora le acordam Premii, creand cadrul necesar promovarii si dezvoltarii abilitatilor lor. Ne aflam in perioada de asteptare a aprobarii Cererii de Finantare 2016 depusa la AFCN, proiect cladit pe donatiile 2% din anul 2015. Numarul sustinatorilor la care apelam acum, vor contura activitatile anului ce vine, Asociatia IHTIS – pentru al doilea an – acordand Diplome donatorilor dar, si o Cupa a Recunostintei pentru cel ce va reusi sa adune de la rude, vecini, colegi, prieteni un numar semnificativ de Formulare 230 pentru proiectele noastre.

Mihaela Mihaescu

Un comentariu »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

  1. Pana la urma, pe noi, salariatii, nu ne afecteaza cu nimic acest lucru. Sunt doar bani pe care oricum i-am da statului, dar acestia sunt redirectionati catre asociatii ce urmeaza sa-i foloseasca in scopuri mai bune.


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Blog la WordPress.com.
Entries și comentarii feeds.

%d blogeri au apreciat: