OBSERV – GÂNDESC – POVESTESC – Pagina de Atitudine Sociala

ianuarie 12, 2014 la 8:34 am | Publicat în Anunt important, Proiecte IHTIS | Un comentariu

Spunem START celei de-a doua acțiuni din cadrul Proiectului ETICHETAT “VULNERABIL” – GÂNDESC RESPONSABIL – prin dezvoltarea unei inițiative de tip social-media: Pagina http://observgandescpovestesc.wordpress.com/.

Pagina de Atitudine Sociala

“Drepturile omului”, “Antidiscriminare”, “Inegalități sociale” sau feedback-uri în privința serviciilor sociale existente care NU corespund nevoilor grupurilor vulnerabile sunt arii tematice pe care, persoanele cu vârsta de minimum 18 ani, cu domiciliul în România, care aparţin direct sau indirect unui grup social VULNERABIL sunt invitate și așteptate să le abordeze RESPONSABIL.

IA ATITUDINE! Orice schimbare în bine porneşte dintr-o ATITUDINE PERSONALĂ, ATITUDINEA fiind paşaportul către un mâine mai bun. A LUA ATITUDINE înseamnă a înlocui comodul gând “ar fi bine ca CINEVA să …” cu unul de acţiune personală: “ar fi bine ca EU să …”. Astfel, acel “CINEVA care trebuie să…” poți fi chiar TU: mai responsabil, mai implicat, mai specializat într-un domeniu în care ţi-ai asumat acţiunea, mai cunoscut, mai conștient de forţele proprii.

PAREREA TA CONTEAZA

FII “CINEVA” ! SCRIE-NE ACUM ! – o poveste reală, o întâmplare, o situație din care a lipsit “CINEVA” care să IA ATITUDINE. Dacă opiniile primite vor corespunde Regulamentului “OBSERV – GÂNDESC – POVESTESC”, vei fi adevăratul “CINEVA” Premiat pentru Responsabilitatea Socială asumată.

PREMII: În funcţie de punctajul obţinut, primii 5 autori vor ocupa un loc într-o tabără de socializare, intitulată sugestiv APTITUDINI PENTRU ATITUDINI, care se va desfăşura în perioada 25-30 iunie, în Staţiunea EFORIE SUD, Hotel MILCOV.

Toţi participanţii (care doresc) îşi vor putea exprima punctele de vedere cu privire la tematica abordată, în cadrul unei mese rotunde, o întâlnire cu reprezentanţii autorităţilor publice, eveniment programat la începutul lunii Mai 2014, în Municipiul Botoşani – în cadrul aceluiaşi Proiect: “ETICHETAT VULNERABIL – GÂNDESC RESPONSABIL”.

Toate cele trei acțiuni menționate (Pagina de Atitudine Socială, Masa Rotundă și Tabăra de Socializare) sunt posibile datorită sustinătorilor proiectului propus: Finanțator: RSC – Rețeaua Socială “Acționăm Responsabil”. Parteneri: APC Europe Direct Botoșani și Dorohoi News.

OBSERV-GANDESCVĂ AŞTEPTĂM LUCRĂRILE PE ADRESA michi_mihaescu@yahoo.com, în perioada 15 ianuarie – 15 aprilie 2014.

Cititi întâi cu ATENȚIE Regulamentul AICI !

MULT SUCCES TUTUROR!
Mihaela Mihăescu

Un comentariu »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Blog la WordPress.com.
Entries și comentarii feeds.

%d blogeri au apreciat: