IN ASTEPTAREA TA… – Lansare volum de versuri, autor ADINA MINICAN

decembrie 15, 2013 la 4:21 pm | Publicat în Proiecte IHTIS, Promo, Si tu poti! | Un comentariu

Pauza de jurizare a Festivalului de Colinde si Datini, a f0st un bun prilej de a implini un vis: Lansarea unui volum de versuri, adunate din copilarie pana in prezent,

Autoarea ADINA MINICAN: „Trebuie sa marturisesc faptul ca atunci cand s-a pus in discutie lansarea cartii am crezut ca va fi vorba de o simpla afisare a volumului si o mentionare scurta a titlului intre doua categorii de concurenti. Am ramas placut surprinsa atunci cand am fost invitata in fata publicului de catre doamna Florentina Tonita care a citit cateva strofe si a facut o scurta recenzie primita cu aplauze de participanti”.

2013-12-07 16.28.23

2013-12-07 16.28.37

„Contextul a fost unul potrivit cu stilul meu de a scrie: despre idei si sentimente ale unui om obisnuit pus in fata vietii de zi cu zi. Fiecare vers porneste din suflet si are la baza trairi experimentate de-a lungul timpului: din adolescenta pana la maturitate. Titlul volumului – „In asteptarea ta” – a fost ales de Mihaela Mihaescu, o persoana sensibila si puternica. Vazand-o cum se ia la tranta cu viata dintr-un fotoliu rulant, m-a determinat sa adun ceea ce am scris intr-o carte si sa gasesc indrazneala de a ma arata lumii asa cum sunt”.

„O parte dintre persoanele prezente in sala s-au regasit in versurile mele, dovada sunt cuvintele de incurajare si dorinta de a avea un exemplar semnat. Intreaga lansare m-a emotionat profund. Privind un urma realizez ca a fost de fapt cel mai important eveniment din viata mea si nu pot gasi suficiente cuvinte de multumire pentru tot. Mihaela Mihaescu – cea care a organizat intregul eveniment, alaturi de Florentina Tonita mi-au daruit ceva nepretuit: amintiri frumoase pe care le voi purta cu mine mereu. De asemenea trebuie sa multumesc Tipografia SHIK & STEFAN si celor care au ramas nevazuti de ochii publicului dar au facut posibila aparitia cartii”.

FELICITARI Adina Mînican

Precizare: Partenerul Tipografia SHIK & STEFAN Bucuresti a sustinut aparitia lucrarii prin Contract de Sponsorizare (600 RON) catre Asociatia IHTIS.

Mihaela Mihaescu

Un comentariu »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

  1. Frumos articol, i-am dat share pe Facebook. Au trecut 2 saptamani si parca tot nu-mi vine a crede ca s-a realizat festivalul si lansarea. Sunt curioasa ce va aduce editia urmatoare 🙂


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Creează gratuit un site web sau un blog la WordPress.com.
Entries și comentarii feeds.

%d blogeri au apreciat: