PAULA GEORGIANA BUNDUC – o fetita de NOTA 10

aprilie 16, 2013 la 8:45 am | Publicat în Cum ne vad ceilalti, Resursa in societate, Si tu poti! | Lasă un comentariu

GEORGIANA BUNDUCDespre eleva în clasa a II-a la Şcoala Gimnazială Mihail Sadoveanu din Dumbrăviţa, jud. Botoșani, d-nul primar ing. Romică Magopeţ afirmă: „Paula-Georgiana Bunduc este un copil deosebit pentru talentele cu care Dumnezeu a înzestrat-o la naştere. Este un model pentru toţi cei care deşi nu au probleme de sănătate nu sunt atât de curajoşi şi de dornici de a face performanţă şcolară şi artistică. Îi doresc să crească frumos, să fie perseverentă, să aibă încredere în sine, să îşi urmărească visele şi idealurile în ciuda tuturor greutăţilor care se vor ivi pe parcursul evoluţiei sale. Să aibă mereu puterea de a continua, de a distinge binele de rău, chiar dacă întotdeauna vor exista oameni care să gândească diferit şi care să judece pe alţii. FELICITĂRI ŞI MULT SUCCES PE MAI DEPARTE!”.

Întreaga poveste pe: http://dorohoinews.ro/invatamant-1765-Paula-Georgiana-Bunduc-de-la-Şcoala-Gimnazială-Dumbrăviţa-premiată-la-Festivalul-„Suflet-de-artist”,-Botoşani.html

Felicitari Georgianei, dascalilor ce ii indruma pasii, parintilor ale caror sacrificii, iata, dau roade. Aceasta este relatia optima dintre elevul cu dizabilitati si comunitate. Trofeul IHTIS acordat Georgianei se vrea a fi un semn de recunoastere a tuturor abilitatilor si efortului ei. Felicitari Dorohoi News pentru promovarea unui exemplu de urmat.

Mihaela Mihaescu

Lasă un comentariu »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Blog la WordPress.com.
Entries și comentarii feeds.

%d blogeri au apreciat: