RUGACIUNE, SOLIDARITATE SI SPERANTA

martie 9, 2013 la 4:46 pm | Publicat în Campanii IHTIS, Problemele noastre, Proiecte IHTIS | Lasă un comentariu

Cu deosebite sentimente și emoții am trecut vineri, 8 Martie, pragul Casei Diaconia, răspunzând invitației Pr. Narcis Constantin Axinte, Președinte al Fundației “Solidaritate și Speranță”.

CASA DIACONIAFundația “Solidaritate și Speranță” este o organizaţie nonguvernamentală, nonprofit, înfiinţată în anul 2002, aflată sub patronajul Arhiepiscopiei Iaşilor, care implementează programe sociale, filantropice, culturale, educaţionale şi civice. Misiunea Fundaţiei “Solidaritate şi Speranţă” este de a combate marginalizarea socială, sărăcia şi suferinţa, de a încuraja dezvoltarea persoanei umane în comunitate, prin solidaritate şi angajament social, de a lupta împotriva disparităţilor sociale precum şi pentru îmbunătăţirea calităţii vieţii.

IHTIS la Iași? De ce? Întâlnirea a semnificat un pas important în cadrul Campaniei privind realizarea Centrului de Viață Independentă, discutând o serie de aspecte sociale care sunt evident necesare în viața semenilor cu dizabilități fizice, având IQ normal.

De aseDSCN3727menea, am considerat acest prilej oportun depunerii unei solicitări adresate ÎnaltPreasfințitului Părinte Teofan  pentru a înscrie și Asociația IHTIS  în rândul organizațiilor care funcționează cu binecuvântarea Arhiepiscopiei Iașilor.

8 Martie – o zi de rugăciune la Mitropolia Moldovei și Bucovinei, prin programul liturgic și Acatistul Cuvioasei Paraschiva. Cu nădejde deplină, rămânem în așteptarea deciziilor ce ne vor fi comunicate în perioada urmâtoare de către Pr. Narcis Constantin Axinte, în fața căruia ne înclinăm pentru răbdarea și atenția acordată.

Mihaela Mihăescu

Lasă un comentariu »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Blog la WordPress.com.
Entries și comentarii feeds.

%d blogeri au apreciat: