GALA PROIECTELOR DE VOLUNTARIAT 2012

noiembrie 25, 2012 la 12:08 pm | Publicat în Cum ne vad ceilalti | Lasă un comentariu

Gala Nationala a Voluntarilor este singura competitie nationala care aduce voluntariatul in atentia publicului larg si a mass-mediei, premiind  voluntarii, proiectele de voluntariat, coordonatorii de voluntari si centrele de voluntariat. Evenimentul ofera o binemeritata recunoastere publica oamenilor din intreaga tara care isi daruiesc constant din timpul, energia si abilitatile lor pentru a-i ajuta pe cei aflati in nevoie, pentru a proteja mediul sau pentru a-si dezvolta comunitatile.

ORGANIZATOR: VOLUM – Federatia Organizatiilor care Sprijina Dezvoltarea Voluntariatului in Romania (www.federatiavolum.ro)

DE CE GALA NATIONALA A VOLUNTARILOR?                          – Pentru recunoasterea publica a meritelor voluntariatului in Romania
– Pentru mediatizarea miscarii de voluntariat in Romania
– Pentru promovarea voluntarilor si a proiectelor de voluntariat din tara cu impact in comunitate, insa a caror munca trece de multe ori neobservata

Judetul Botosani va fi reprezentat, pentru al doilea an consecutiv, de Asociatiile B-Right Media si IHTIS, la trei categorii ale competitiei.

Astfel, Asociatia B-Right Media va concura la categoriile „Proiectul de Voluntariat al Anului in domeniul Tineret”, cu initiativa finantata de Programul Tineret in Actiune prin care a fost creat primul Centru de Voluntariat de la Botosani, si  „Voluntarul Anului in Domeniul Tineret”, unde Daniela Lupu va concura cu alti 5 voluntari din tara.

Asociatia IHTIS va intra in competitie la categoria „Proiectul de Voluntariat in Domeniul Activism Civic si Drepturile Omului”, cu proiectul „Solidaritate pentru diz/abilitate”, proiect implementat fara finantare. La aceeasi Categorie a competitiei, alaturi de Asociatia IHTIS, se afla: „Comunitatea in haina noua” – World Vision Dolj; „123 days” – Centrul de Voluntariat Cluj Napoca; „Cluburile de film Manifesto” – Asociatia Oricum; „Campania GATA” – Asociatia Go Free.

Sursa: http://www.voluntariat.ro/gala/.

Gala Nationala a Voluntarilor va avea loc in data de 12 decembrie 2012, la Bucuresti. Ambasadorii evenimentului sunt nume care nu mai au nevoie de vreo prezentare, precum: Margareta Pislaru, actorul Marius Manole, muzicienii  Damian Draghici, Călin Goia si Zoli Toth, Ministrul Sanatatii Raed Arafat, Valeria Racila – campioana olimpica la Canotaj.

Mihaela Mihaescu

Lasă un comentariu »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Creează gratuit un site web sau un blog la WordPress.com.
Entries și comentarii feeds.

%d blogeri au apreciat: