Andrei Braha, pledoarie cu final fericit

octombrie 30, 2012 la 5:57 pm | Publicat în Campanii IHTIS, Invata sa ma accepti!, Problemele noastre | 2 comentarii

“Invatati-ma unde sa ma adresez pentru Drepturile copilului meu”, era apelul unui parinte dorohoian aflat in fata unei probleme aparent de nerezolvat, apel adresat in luna septembrie Asociatiei IHTIS. Urmare mediatizarii respectivei povesti prin Blogul Asociatiei IHTIS si Dorohoi News, opinia publica s-a dovedit a fi pesimista in comentarii acuzand fie statutul social al Familiei Braha, fie “stufarisul birocratic”.

Cu adevarat preocupate si increzatoare in obtinerea unui rezultat pozitiv au fost 15 ONG-uri botosanene semnatare ale unui Memoriu, ce a fost expediat apoi tuturor institutiilor si autoritatilor abilitate.

“Solicitarea dlui Dan Braha trebuie analizata si solutionata corespunzator. Cu siguranta, SE POATE!” – o declaratie facuta atunci, acum a devenit certitudine.

Conform informatiilor primite, incepand de astazi Andrei are Asistent Personal, dl Dan Braha informandu-ne ca: “Dupa o lunga si grea suferinta am reusit sa intru in drepturi: Sotia mea beneficiaza de indemnizatie de crestere a copilului cu handicap de la 3 la 7 ani, iar astazi mi s-a aprobat cererea de prelungire a indemnizatiei de handicap Gradul 1 Grav, exact aceleasi drepturi de care a beneficiat Andrei, de la 2 la 3 ani”.

Un gest prietenesc sau o vorba buna valoreaza mult mai mult decat un ajutor material sau financiar. Pentru reusita de astazi, MULTUMIM tuturor celor implicati, prin chipul zambitor al lui Andrei…

Mihaela Mihaescu

2 comentarii »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Creează gratuit un site web sau un blog la WordPress.com.
Entries și comentarii feeds.

%d blogeri au apreciat: