Prin firul voluntariatului noi tesem solidaritatea

ianuarie 28, 2012 la 4:25 pm | Publicat în Campanii IHTIS, PLEDOARIE PENTRU AUTONOMIE, Si tu poti!, Voluntar la domiciliu | 3 comentarii

Proiectul “Voluntar la Domiciliu”, de curand initiat, are deja ecou in mai multe zone din tara: Dorohoi, Techirghiol, Turda, Cluj, Pitesti, Alexandria si Bucuresti.

Expresia “Solidaritate între generaţii” spune totul. Voluntariatul, arta manuală şi munca la domiciliu evidenţiaza deja unitatea a 6 creatori hand-made, în beneficiul unui proiect social bine definit: Centrul de Viata Independenta.

Randurile de solidaritate primite prin mail, reflecta deja atitudinea reprezentanţilor tuturor categoriilor de vârstă: cei pricepuţi creaza deja diverse produse hand-made, alţii promoveaza povestea noastra, iar in curand produsele de pe blogul IHTIS, pagina  “DARUIND vei DOBANDI” vor fi valorificate, dupa cum ne-am propus.

DE UNDE PORNIM?

De la cateva gheme de lana donate de voluntari, de la cateva bijouri realizate de Valentin, de la suportul logistic acordat online de catre un expert in domeniu, de la un roll-up 1m / 2m (cel din imaginea alaturata) si de la o pagina destinata proiectului, creata ieri pe facebook…  

Puţini sunt cei ce ştiu că Asociatia IHTIS încă nu are un sediu social corespunzător adaptat pentru acţiuni de grup. Altfel, ne-am fi ales „Şezătoarea” ca formă de implementare a proiectului. Ar fi fost mult mai interesant şi atractiv pentru toate categoriile de vârstă. Totusi, nu este exclusa o asemenea intalnire a voluntarilor la Dumeni – in luna august – pentru ca cele doua dimensiuni – de unde pornim si unde dorim sa ajungem – sa fie profund percepute de intreaga echipa de voluntari.

Indemnul – Fii „huligan” de umanitar si lasa o caramida in urma ta! – este modul prin care Valentin Duran a ales sa asocieze tensiunea vremurilor traite, cu proiectul IHTIS, un proiect in care toti am ales sa fim voluntari.

Mihaela Mihaescu

3 comentarii »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

  1. Companie integral privata, FATADA IDEAL CONSTRUCT datoreaza rezultatele de exceptie celor 16 specialisti si muncitori de inalta calificare, a caror probitate profesionala a fost demonstrata in lucrari de complexitate, Cartierul de Vile Baneasa fiind una din lucrarile de cea mai mare complexitate tehnologica construita in Romania ultimului deceniu, de mare anvergura, reabilitare Spitalul Caritas fiind un exemplu de forta, de mare finete sau Casa Panait din Piata Romana sunt numai cateva din lucrarile de aceasta natura sau de mare viteza. Restaurarea blocului incendiat din Cartierul Salaj in numai 19 zile a fost un mic record national.

    Fax.021/2273842.0764390376

  2. @ FATADA IDEAL CONSTRUCT – sa intelegem ca doriti sa sustineti intr-un mod anume proiectul IHTIS?

  3. Buna ZIUA

    Da sustinem proiectul


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Creează gratuit un site web sau un blog la WordPress.com.
Entries și comentarii feeds.

%d blogeri au apreciat: