UN DAR DE MARE PRET de la GLOBAL REMOTE SERVICES

decembrie 14, 2011 la 5:01 pm | Publicat în Cum ne vad ceilalti, LUMEA IN CARE TRAIESC, Viata in fotoliul rulant | Un comentariu

In urma cu un an, GLOBAL REMOTE SERVICES si-a indreptat atentia spre Asociatia IHTIS, sustinand atunci Campania pentru realizarea Centrului de Viata Independenta cu o substantiala sponsorizare.

 Astazi, echipa GLOBAL REMOTE SERVICES si-a exprimat din nou dorinta de a ne sprijini activitatea intr-un mod aparte, considerand ca sporirea gradului de independenta al unei persoane cu dizabilitati fizice severe, sporeste implicit si bunul mers al Asociatiei IHTIS.

Prin Contractul de Sponsorizare primit, am fost extrem de impresionata, descoperind mentiunile reprezentantului GLOBAL REMOTE SERVICES, consemnate la:

Pct. 2,Obiectivul Contractului: Sponsorizarea Beneficiarului cu suma de 8500 RON”.

Pct. 2.1: „Suma de mai sus se pune la dispozitia Beneficiarului pentru achizitioarea unui scaun rulant electric, ce va fi destinat exclusiv Dnei Mihaela Mihaescu

Fotoliul electric primit astazi in dar, in valoare de 5813,78 RON, ilustreaza cum este privita activitatea persoanei cu dizabilitati in randul oamenilor de afaceri europeni, cum ii sunt analizate nevoile si cum, atunci cand este posibil, i se ofera un standard ridicat si demn de viata.

Diferenta fondului ramas, sporeste inca putin suma stransa avand ca destinatie Campania pentru Centrul de Viata Independenta, spre care ne vom indrepta toata atentia pe parcursul anului 2012.

Deosebita recunostinta fata de GLOBAL REMOTE SERVICES

Mihaela Mihaescu

Un comentariu »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Blog la WordPress.com.
Entries și comentarii feeds.

%d blogeri au apreciat: