Campania DOROHOIAN DE NOTA 10

iulie 26, 2011 la 1:01 pm | Publicat în Anunt important, Campanii IHTIS, FESTIVAL DE COLINDE | 4 comentarii

„NU AJUTOARELOR, DA IMPLICĂRII !” un îndemn cu care este întâmpinat oricine trece pragul Asociaţiei IHTIS, încercând să dăm naştere astfel sentimentului de ÎMPREUNĂ ÎNTREGI.

Campania „Dorohoian de nota 10” încearcă să scoată în evidenţă manifestarea sentimentului sus-amintit, printr-un gest de solidaritate la îndemâna oricui, iar la sfârşit de an, cu prilejul Zilei Internaţionale a Solidarităţii cu Persoanele cu Handicap, să putem dovedi şi sărbători împreună gestul creştin al solidarităţii.

Campania „Dorohoian de nota 10” se vrea a fi pasul decisiv al susţinerii dumneavoastră, a cititorilor DOROHOI NEWS, pentru realizarea Festivalului de Colinde şi Datini Ortodoxe „TREC MAGII PRIN VATRA MOLDOVEI” – proiect al cărui comunicat a fost mediatizat nu demult. Campania se adresează oricărei persoane care îşi doreşte O CARTE IHTIS cu dedicaţia: „Cu preţuire, pentru UN DOROHOIAN DE NOTA 10”.

Publicaţiile Asociaţiei IHTIS sunt – după cum mărturisesc cititorii – lecţii de viaţă pentru fiecare zi, convingând prin informaţiile oferite că stând jos (într-un fotoliu rulant) sau în picioare, oamenii simt, gândesc şi năzuiesc la fel. Campania „Dorohoian de nota 10” îşi propune valorificarea cărţilor IHTIS, fondurile astfel strânse transformându-se în Daruri de Crăciun pentru participanţii cu şi fără dizabilităţi – MAGII care de sărbători vor TRECE PRIN VATRA MOLDOVEI în festival.

Iniţiativa Asociaţiei IHTIS, „Dorohoian de nota 10”, se va desfăşura în perioada 01 august – 30 septembrie 2011, interval de timp în care cei ce pot şi doresc să ne fie alături sunt rugaţi să depună 10 RON în contul bancar RO14RNCB0044002865610001 – deschis la BCR – Agenţia Dorohoi, cu mentiunea FOND FESTIVAL 2011.

Urmare informaţiilor (numele donatorului) înscrise în Extrasele de Cont eliberate de BCR pe data de 01 octombrie 2011, fiecare „Dorohoian de nota 10” va primi cartea cu dedicaţia promisă într-un eveniment public în luna octombrie – un spectacol folcloric susţinut de copiii cu şi fără dizabilităţi, laureaţi în cadrul a diferite festivaluri în 2011.

Sincere mulţumiri primului nostru Partener – DOROHOI NEWS.

Mihaela Mihaescu

4 comentarii »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

  1. […] mai multe informaţii intră aici: http://asociatia-ihtis.ro/2011/07/26/campania-dorohoian-de-nota-10/ This entry was posted in Evenimente and tagged colinde, Festival, IHTIS. Bookmark the permalink. […]

  2. Sincere multumiri Dlui MARIUS PETRESCU, primul sustinator al Campaniei „DOROHOIAN DE NOTA 10”.


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Blog la WordPress.com.
Entries și comentarii feeds.

%d blogeri au apreciat: