Invitatie la … „POVESTEA SUFLETULUI MEU!”

octombrie 2, 2010 la 12:28 pm | Publicat în Cum ne vad ceilalti, Viata in fotoliul rulant | 3 comentarii


Dumnezeu ne poarta pasii pe unde nici nu gandim. Ne ies in cale OAMENI; uneori pentru o clipa, alteori pentru intreaga viata. „Povestea sufletului meu” m-a ajutat sa ma intorc in timp. O noua emisiune ce va debuta curand la TVRM, mi-a oferit sansa sa poposesc printre amintiri, alaturi de cei ce m-au inteles de-a lungul vietii cu ADEVARAT.

Mi-am regasit copilaria in povestirea mamei si a dnei invatatoare MARIA TOMA; apoi adolescnta prin intrebarile puse de realizatorul emisiunii DL GEORGEL NUCA si moderatorul – DL IRINEL POPA.

S-a vorbit frumos despre o viata traita in fotoliul rulant: IULIA ALBU, ROXANA PUIA, MARIA STERE si alti invitati din public veniti din simpla curiozitate. Interpretii nostri dragi, NORICA ENACHE si PETRICA CIOBANU, mi-au fost si ei alaturi cu sufletul, cantecul si… lacrima.

Ii sopteam in gand „timpului sa se opreasca”: ma simteam bine alaturi de cei dragi dar, eram parca si in asteptarea acelora care din diverse pricini lipseau din preajma mea, desi sunt eroi importanti ai povestii sufletului meu. Dar, fiecare are povestea sa, si si-o deapana dupa cum Dumnezeu randuieste.

Va fi o emisiune reusita, dupa parerea tuturor, in care nimeni nu cere nimic. O emisiune in care sufletele se deschid iar teama de a fi noi insine dispare. O emisiune in care ies la suprafata roadele sufletului, prietenia, cunoasterea de sine si mai ales faptele fiecaruia. O emisiune care, cu siguranta, va indemna telespectatorul sa murmure in gand, privind-o: timpule opreste-te, pentru „POVESTEA SUFLETULUI MEU”.

Conform grilei de programe, prima emisiune se va difuza vineri, 8 octombrie, ora 19.00, pe TVRM EDUCATIONAL.

Mihaescu Mihaela

3 comentarii »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

  1. SUCCES MICHI

  2. […] Invitatie la … “POVESTEA SUFLETULUI MEU!” Sat Oct 02, 2010 15:28 pm   Dumnezeu ne poarta pasii pe unde nici nu gandim. Ne ies in cale OAMENI; uneori pentru o clipa, alteori pentru intreaga viata. “Povestea sufletului meu” m-a ajutat sa ma intorc in timp. O noua emisiune ce va debuta curand la TVRM, mi-a oferit sansa sa poposesc printre amintiri, alaturi de cei ce m-au inteles […] […]

  3. […] [2]==>> Blogul Asociatiei IHTIS Romania ne face o invitatie la o poveste: Invitatie la … “POVESTEA SUFLETULUI MEU!” […]


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Creează gratuit un site web sau un blog la WordPress.com.
Entries și comentarii feeds.

%d blogeri au apreciat: