Credeti ca putem genera impreuna o SEARA A RESURSELOR ?

septembrie 16, 2010 la 7:31 am | Publicat în IMPREUNA INTREGI, Proiecte IHTIS, Resursa in societate, SUFLET LANGA SUFLET, Viata in fotoliul rulant | 2 comentarii

Daca prin rezultatele faptelor voastre aveti motive sa afirmati „”EU SUNT RESURSA IN SOCIETATE”, contactati-ne istorisindu-ne pe scurt despre succesul vostru, iar in luna decembrie 2010 ne vom intalni cu totii intr-o SEARA A RESURSELOR cu dizabilitati fizice.

Data, ora si locatia evenimentului vor fi comunicate participantilor inscrisi, cu 10 zile inainte.

Mihaela Mihaescu

2 comentarii »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

 1. Cineva va incerca intotdeauna sa gaseasca cuvinte sa-ti multumeasca pentru ca i-ai umplut viata cu vise devenite realitate si amintiri frumoase…
  Cred in prieteni… in vindecarea adusa de lacrimi si rasete, in povesti impartasite si in legaturile formate din INCREDERE si ADEVAR …
  Cred in puterea mainii ce o strange pe alta,in clipe de durere si in miracolul zambetelor si imbratisarilor spontane…
  CRED… intr-o prietenie ca a noastra…
  LA MULTI ANI MICHI!

 2. INCREDERE si ADEVAR – doua valori ce mi-au dat puterea in copilarie sa trec peste expresia ce o murmurau multi in jurul meu: „NICIODATA NU VEI PUTEA FACE NIMIC”.
  INCREDERE si ADEVAR – doua valori ce nu-mi dau voie sa accept nimic din partea celor ce nu le detin
  INCREDERE si ADEVAR – doua valori ce izvorasc din suflet si nu pot fi niciodata simulate sau ascunse in faptele lumesti.
  INCREDERE si ADEVAR – doua valori ce le pot pastra intacte doar stand departe de tot ce este „improvizat”.
  INCREDERE si ADEVAR – doua valori la care nu pot renunta nicicand, dintr-un singur motiv: Si eu „Cred in prieteni, in vindecarea adusa de lacrimi si rasete, in povesti impartasite si in legaturile formate din INCREDERE si ADEVAR. Cred in puterea mainii ce o strange pe alta,in clipe de durere si in miracolul zambetelor si imbratisarilor spontane …”
  INCREDERE si ADEVAR – doua valori din care izvorasc zambete impletite cu lacrimi, atunci cand este pusa mai presus de orice apararea lor.
  Cel mai mult in viata mi-am dorit sa merit A TRAI PRINTRE OAMENI. Am constatat insa ca ma pot simti singura in mijlocul multimii, dar si ca un singur OM prin cuvantul sau poate crea in jur un intreg univers plin de LUMINA.
  Azi am avut motive sa ma bucur, dar si sa lacrimez. Mesajul de mai sus, o vizita scurta, mesajele de pe facebook si ceea ce am gasit aici http://stiri.botosani.ro/stire/22967/Dumnezeu+ne+vorbeste+prin+ingeri%3A+Vezi+cine+ii+ureaza+LA+MULTI+ANI+lui+Michi+Mihaescu!.html – sunt motivele bucuriei ascunse in cifrele 43. Despre cealata latura nu se cuvine astazi a vorbi.
  VA MULTUMESC DIN SUFLET.


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Blog la WordPress.com.
Entries și comentarii feeds.

%d blogeri au apreciat: