„IMPREUNA INTREGI” – DOUA NOMINALIZARI LA GALA SOCIETATII CIVILE 2010

mai 27, 2010 la 12:42 pm | Publicat în Cum ne vad ceilalti, IMPREUNA INTREGI, PREMII | 7 comentarii


Fundatia ERSTE isi desfasoara activitatea in regiunea Europei Centrale si de Est, dezvoltand programe pe cont propriu sau in colaborare cu alti parteneri in 3 arii mari de activitate: Social, Cultura si Europa. Fiind cel mai mare actionar al Grupului Erste, Fundatia este una dintre cele mai puternice organizatii de profil din regiune care se dedica responsabilitatii sociale si culturale.
Premiul special ERSTE acordat in acest an Asociatiei IHTIS ne onoreaza, deoarece nimeni altcineva nu ne putea evalua mai sincer activitatea la Sectiunea „Servicii Sociale pentru Categorii Defavorizate” decat acei experti care premiaza proiecte ce tintesc schimbarea sociala si crearea egalitatii de sanse si oportunitati.


Mentiunea primita la Sectiunea „Buget – / Eficienta +” ne dovedeste ca ne situam foarte aproape de cei ce au fost premiati de juriu pentru proiectele lor.
Urmatoarea noastra tinta este gasirea finantatorilor – parteneri ce ne pot oferi indeplinirea acelor cerinte impuse de autoritatea careia intentionam a ne adresa pentru obtinerea acreditarii IHTIS – ca furnizor de servicii.
Sincere multumiri celor putini, dar BUNI … datorita carora si in acest an IHTIS s-a situat printre
invingatori.   

IMPREUNA INTREGI

– AVEM VALOARE ! – 

Mihaela Mihaescu 

7 comentarii »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

 1. Felicitari! 🙂

 2. Felicitari IHTIS!

 3. Felicitari, sincere felicitari! Stiam ca urmeaza Gala Societatii Civile, am vazut si la stiri despre eveniment si m-am gandit: Sigur voi primi in curand o veste buna! Si asa a si fost.
  Astazi cand am deschis mess-ul aveam din partea unei amic urmatorul mesaj: ,,am fost aseara la gala societatii civile si am vazut ca IHTIS a luat 2 premii. Felicitari!”
  M-am bucurat enorm de mult, am intrat pe blog si am citit, fara cuvinte. Fetele dvs. ale tuturor, sunt cea mai sincera marturie a efortului depus dar si a bucuriei realizarii obtinute!
  Filicitari si multumiri tuturor!

 4. Asociatia Ihtis este un ONG menit a se auto – reprezenta. Este parte din noi, parte din sufletul nostru AL TUTUROR. Am incercat sa dam viata a tot ceea ce inseamna IHTIS prin PROIECTELE noastre si am reusit. Fiecare actiune este sadita cu iubire, credinta si incredere. Astfel am demonstrat ca NU POT, NU EXISTA. Unul dintre cele mai importante proiecte al campaniei prin care am ridicat la rang de cinste valoarea umana este SUFLET LANGA SUFLET PRIN CANTEC sub coordonarea domnului Florin Racoci. Am pornit la drum cu teama dar in acelasi timp cu incredere in reusita. Dorinta de a realiza ceva pentru aproapele nostru, ne-a adus pana aici. Fiecare dintre noi este o persoana speciala ce merita sansa la o viata mai buna. Toata echipa acestui proiect este inedita. Va multumim tuturor ca ne-ati fost alaturi. Castigarea celor doua premii inseamna foarte mult pentru noi si ne motiveaza pentru a merge mai departe. Multumim celor care ne-au nominalizat si speram sa realizam macar o mica parte din ceea ce ne-am propus.

 5. Felicitari, Mihaela!
  Felicitari pentru cele doua nominalizari la GALA SOCIETATII CIVILE 2010!
  Felicitari pentru frumoasele si perseverentele DEMONSTATII la care multi dintre noi suntem martori implicati doar… „emotional”!
  Felicitari pentru DOVADA „daruirii” tale!
  Felicitari pentru toate PROIECTELE si COLABORATORII pe care i-ai atras in derularea lor!
  FELICITARI, MIHAELA… PENTRU TOT CEEA CE FACI!
  Cu toata pretuirea,
  Cornelia

 6. Va multumesc dna Cornelia pentru cuvintele frumoase adresate, dar mai ales pentru sustinerea din umbra in 2009 a unora dintre actiunile noastre, ori de cate ori banutii nostri au fost prea putini pentru ce ne doream a faptui.
  Asa cum stiti, in spatele acestor doua nominalizari se ascund mii de ore la PC, deosebite eforturi depuse de putinii nostri voluntari cu adevarat activi si multe, multe lacrimi. Meritul nu este al meu, ci al acelora care intelegand ca daruirea porneste din suflet si-au pus sufletul langa al meu un an intreg. Si, asa, IHTIS a atras atentia unei fundatii internationale ce ne-a premiat proiectul. FELICITARI TUTUROR CELOR CE AU FAPTUIT SINCER PENTRU IHTIS IN 2009 !
  Am invatat, iata, o lectie frumoasa la gala, anume ca: exista o singura seara pe an in care podiumul este al acelora care faptuiesc, daruiesc si plang 364 de zile pe an. Restul raman doar spectatori ca si in viata de zi cu zi cand ne privesc cu indiferenta activitatea.
  Deindata ce aplauzele au incetat si cortina s-a coborat, viata si-a reluat cursul firesc, iar noi – dl Florin Racoci, eu si mama – ne pregatim pentru urmatoarea actiune – o expozitie de suflet la tarmul marii, chiar daca acum suntem cu 15% mai neputinciosi financiar decat in urma cu un an …

 7. Este greu sa aprecezi ceia ce nu intelegi. Strainii stiu sa ne apreceze pentru ca asta fac de zeci de ani. Felicitari Michi esti un om care ne arati si ne inveti ca avem un cuvant de spus in lume.

  DUMNEZEU SA TINA IN PUTERE PE TINE SI PE MAMA TA.


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Creează gratuit un site web sau un blog la WordPress.com.
Entries și comentarii feeds.

%d blogeri au apreciat: