RADIO – TV IHTIS – http://www.livestream.com/tvihtisromania

ianuarie 10, 2010 la 8:02 pm | Publicat în Cum ne vad ceilalti, IMPREUNA INTREGI, Proiecte IHTIS | Lasă un comentariu

Printre domeniile cuprinse in statutul HTIS, exista si „cultura – educatie”, convinsi ca doar o informare reala a societatii in privinta tinerilor cu dizailitati ca resursa in societate poate genera acel cadru prielnic cresterii gradului lor de independenta.
Ce poate porni din nimic? Cu siguranta gandul ca NU POT, NU EXISTA si glasul unei calauze dragi, care inante de a se muta la Ceruri, m-a indemnat sa merg mereu inainte, oricat de greu mi-ar fi.
Greu imi este zi de zi, dar trebuie sa merg inainte din respect pentru cel ce de acolo, de SUS, plange sau se bucura pentru mine.

In urma cu un an, trimiteam un mail spre nicaieri sau spre pretutindeni. Pentru IHTIS cautam voluntari, indiferent pentru ce tip de actiune – numai sa mergem inainte, dar cautam si un OM cu care sa pot discuta la fel ca alta data, cu draga mea calauza…

Continuarea povestii IHTIS o stiti cu totii sau o puteti afla citind toate actiunile IHTIS din 2009 descrise pe acest site, iar despre realizarea de suflet am scris candva linkul acesta.

In urma cu 3 zile vorbeam plini de emotie de inaugurarea RADIO IHTIS. I-am explicat necesitatea si cuvantul nostru a rodit. In aceasta seara, la ora 20.10, cu totii am rostit uimiti: EXISTA TV IHTIS ONLINE.

In acest punct culminant, gandurile tac, cuvintele sunt de negasit iar bucuria o primim din plin cu totii. Continuarea a tot ce se intampla azi la IHTIS, o va descoperi fiecare prin http://www.livestream.com/tvihtisromania.

Mihaela Mihaescu

Lasă un comentariu »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Creează gratuit un site web sau un blog la WordPress.com.
Entries și comentarii feeds.

%d blogeri au apreciat: