RADIO IHTIS – ecoul glasurilor noastre !

ianuarie 8, 2010 la 3:11 pm | Publicat în Anunt important, Ganduri, Proiecte IHTIS, Viata in fotoliul rulant | 2 comentarii

In ultimul an, am observat deseori cu totii ca, mass-media prezinta mai ales aspectele negative din viata sociala, cum ar fi: situatia financiara precara, gravitatea bolii, situatiile discriminatorii, izolarea, inactivitatea etc. Reactia oamenilor, urmare acestor stiri, este reflectata prin atitudinea cetateanului vis-à-vis de prezenta unui tanar in fotoliu rulant, prezent intr-un loc public, manifestata prin: mila, teama, umilinta, marginalizare etc. Pe langa acest aspect, tinerii cu dizabilitati se simt discriminati si atunci cand remarca ignoranta presei, a celor din jur, fata de implicarea lor directa – ca si organizatori de actiuni publice pozitive (festivaluri, lansari de carte, actiuni umanitare etc.)
Acest site ne ajuta sa comunicam online, sa vorbim lumii despre noi. Acelasi rost il au si cartile scrise de noi insine. Fiecare din aceste doua mijloace de promovare au grupuri tinta distincte, care intr-un fel sau altul ne cunosc si ne apreciaza, ne critica sau ne sustin activitatea.
Cel mai discutat proiect IHTIS de pana acum, a fost infiintarea acestui post de radio online.
BUNA sau REA aceasta ideie?
Pe acest site sunt in 24 de ore in medie cca. 50 de vizitatori. Aseara, odata cu lansarea POSTULUI DE RADIO IHTIS  – au fost in acelasi timp, in dialog direct 17 ascultatori.
Ce i-a atras? Cu siguranta noutatea, faptul ca puteau dialoga intr-un altfel de cadru, senzatia ca sunt ascultati sau sentimentul de IMPREUNA intr-o actiune inedita.
Ca de fiecare data, a fost pornit un proiect fara nicio sustinere financiara din afara.
Sa platim din veniturile personale pentru a faptui, a devenit pare-se REGULA nr 1 la IHTIS. 
Nu imi place sa cer, nu doresc sa impun, dar ar fi ideal ca acest proiect sa fie sustinut financiar si de catre noi, beneficiarii sai, partial, dupa puteri.

MULTUMIRI coodonatorului si sustinatorului acestui proiect – DL. FLORIN RACOCI, alaturi de care, vom invata seara de seara sa fim, sa glasuim si sa faptuim SUFLET LANGA SUFLET.

Pentru a deveni ascultator RADIO IHTIS, adaugati in lista de mesenger ID-ul radioihtis, apoi dati clik pe imaginea de mai sus, accesand astfel blogul RADIO IHTIS unde se regasesc toate detaliile dorite 

Mihaela Mihaescu

2 comentarii »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

  1. Felicitari pentru initiativa!

  2. CUM ASCULT ACEST RADIO? AS VREA UN LINK


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Blog la WordPress.com.
Entries și comentarii feeds.

%d blogeri au apreciat: