Radio IHTIS nu mai e un vis, de azi e realitate !

ianuarie 7, 2010 la 6:24 pm | Publicat în Cum ne vad ceilalti, Invata sa ma accepti!, Problemele noastre, Proiecte IHTIS, Viata in fotoliul rulant | 3 comentarii

Cine credea că visul acesta se va realiza atât de repede? Eu una nu mai credeam, după ce-am văzut câte piedici ne stau în cale.
Astazi, 17 ianuarie – ziua de prăznuire a Sfântului Antonie cel Mare, Radio IHTIS a devenit realitate. Dl. Florin Racoci ne-a făcut o mare surpriză tuturor, deja devine cunoscut ca „domnul cu surprizele”.
Am pornit la drum cu 17 ascultatori – Irina, Ana, Mariusică, Floricica, Michi şi mulţi dintre membrii şi voluntarii IHTIS au trimis mesaje de felicitări.
Cei ce doresc să discute online in orele de emisie a noului post de radio, pot adăuga id-ul radioihtis în lista de messenger, solicitand tot la această adresă şi fişierul de conexiune.
Intrucat urmeaza in perioada urmatoare sa ne organizăm, aşteptăm mesajele voastre şi nădăjduim ca totul să meargă bine, cu ajutorul lui Dumnezeu!
Tudora Niculae,
Voluntar IHTIS

3 comentarii »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

 1. Marius ne scrie…
  „In 90 aveam cateva visr… printre care si sa lucrez in domeniul social, caritabil, dorinta care prin IHTIS s-a implinit.
  Cand vrei sa lupti pentru o cauza, nimic nu pare greu. Poate asa cei asa zis normali, vor vedea ca putem sa fim egali cu ei. Poate unii tineri cu dizabilitati se rusineaza ca n-au invatat carte dar, eu am incercat sa fac ceia ce nu fac multi cu scoala. Daca pot sau nu, asta nu pot spune eu, ci dvs.”

 2. Ce fel de ganduri se pot rosti fara cuvinte? „Dacă am pune întreg universul pe unul din talere, iar în cealaltă parte am pune un singur suflet, acel suflet ar fi mult mai greu decât universul.”
  Prin acest proiect exact asta s-a intamplat, impotriva a tot si a toate.
  Multumiri celor implicati, intrucat „omul cu surprize” a avut, a gasit aliati de nadejde si a vrut sa sarbatoreasca anul sau de voluntariat la IHTIS, simplu, precum scria in primul mail trimis catre noi, pe 27 ian. 2009, in care afirma: „nu are rost sa va trimit CV-ul meu, vreau sa las faptele sa vorbeasca despre mine”.
  Iata, de acum va vorbi si altfel, prin… Postul online de RADIO IHTIS.

 3. Spun cu bucurie ca m-am numarat printre cei 17 ascultatori.
  Am fost anuntata ca va fi in mediul online o emisiune cu si pentru prietenii IHTIS, nu am banuit cu niciun chip ce avea sa se intample.
  Multumiri domnului Florin, precum si tuturor complicilor dumnealui!


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Blog la WordPress.com.
Entries și comentarii feeds.

%d blogeri au apreciat: