Nevoia de a comunica este reciproca !

ianuarie 6, 2010 la 10:58 am | Publicat în Anunt important, Cum ne vad ceilalti, Invata sa ma accepti!, Noi si ei, Si tu poti!, Viata in fotoliul rulant | 2 comentarii

Nu de putine ori, s-a afirmat ca cei ce au o dizabilitate, trebuie si pot fi consultati ca si EXPERTI IN PROBLEMATICA HANDICAPULUI.

Insa de foarte putine ori se intampla aceasta, desi tinerii absolventi ce doresc sa devina SPECIALISTI in domeniu, resimt deseori discordante intre teoria existenta la orele de curs si practica in sine.

Un bun argument in acest sens este mesajul primit astazi de la Dra ANCA ENE din Brasov”:

         „Numele meu este Ene Anca-Florentina şi sunt studentă în anul 3 la Asistenţă Socială, în Braşov. Motivul pentru care scriu acest scurt articol este următorul: fiind studentă în ultimul an am de pregătit o lucrare de licenţă, iar tema pe care am ales-o este legată de persoanele cu dizabilităţi, cum înfruntă ele toate problemele, de unde au puterea necesară pentru a depaşi orice barieră, mai exact, cum definesc succesul în viaţă. Îmi doresc să aflu cât mai multe păreri, de aceea aş dori să intru în contact cu cât mai multe persoane cu dizabilităţi, nu neapărat din Braşov, ba chiar din cât mai multe oraşe ale ţării. 
Aş vrea să citesc  multe păreri pentru că vreau să îmi fac o viziune cât mai clară despre această temă. Mă interesează opiniile dumneavoastră, pentru că din punctul meu de vedere, ele sunt mult mai veridice, decât ce am citit în anumite cărţi, reviste de specialitate şi nu numai.
Dacă există persoane care doresc să ia legătura cu mine, adresa mea de mail, respectiv de messenger este:
anca21bv@yahoo.com. Mulţumesc!”

Iata un bun prilej pentru fiecare dintre  noi, de a ajuta un viitor specialist sa ne cunoasca, astfel incat, prin activitatea ce o va desfasura in viitor sa iasa in evidenta si modesta noastra contributie, spre beneficiul intregii societati.

Mihaela Mihaescu 

2 comentarii »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

  1. as vrea,daca se poate,si eu blogul sau ceva de contact(un e-mail,un id,ceva) al unui baiat care a publicat niste poezii intr-un volum care a aparut acum,recent,dar nu mai retin titlul…stefan sau simio-ceva de genul.oricum,incepe cu litera”s”.ma intereseaza f.mult poeziile lui si as vrea sa mai discut cu el…a atrage mult puterea lui si gandurile afective pe care le exprima prin intermediul cuvintelor!este impresionant;))credeti ca ma puteti ajuta?va rog.

    felicit pe acesta cale si asociatia ihtis despre care am auzit de curand!faceti o treaba extraordinara ajutand atat copiii cu si fara dizabilitati,oferindu-le o sansa si ce este cel mai important-sperante pt un viitor mai sigur si mai roz! :)multumesc anticipat!

  2. Eu scriu poezii si e-mailul meu e pe blogul mmeu; vreausalupt.wordpress.com


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Creează gratuit un site web sau un blog la WordPress.com.
Entries și comentarii feeds.

%d blogeri au apreciat: