UN GAND DE SUFLET PENTRU TOTI

decembrie 20, 2009 la 1:26 pm | Publicat în Ganduri, IMPREUNA INTREGI | 8 comentarii

Darul promis de Alexandru – micul voluntar IHTIS

Cei mai bogati oameni sunt cei care stiu darui din ceea ce au;
Cei mai puternici oameni sunt cei care se inving pe sine;
Cei mai fericiti oameni sunt cei ce L-au gasit pe Dumnezeu.

In 2009, cativa OAMENI si-au unit sufletele si au desavarsit un proiect al carui buget a pornit mereu de la 0 (zero), indiferent de actiunea initiata.

Desi putini, pe niciunul dintre ei criza financiara nu i-a impiedicat sa faptuiasca, barierele sociale si indiferenta celor din jur nu i-au determinat sa renunte, iar aceasta lume dezbinata nu i-a oprit sa genereze zeci de clipe frumoase in care sa ne simtim de fiecare data IMPREUNA INTREGI.

Cel mai bogat an IHTIS ia sfarsit. Tuturor acelora ce l-au generat, membrii Asociatiei IHTIS le multumeste printr-un colind pentru suflet… AICI.

IMPREUNA INTREGI INTRU MULTI ANI !

Mihaela Mihaescu

8 comentarii »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

 1. Hristos se naste. Mariti-L!
  Hristos din Ceruri, Intampinati-L!
  Hristos pe pamant, Inaltati-va!

  Cantati Domnului tot pamanntul si cu veselie Laudati-L popoare ca S-a Prea Marit.
  An de an asteptam cu multa bucurie Nasterea Domnului nostru Iisus Hristos, prin pregatiri atat lumesti cat si sufletesti, dupa 40 de zile de post si rugaciune, care trebuie imbinate cu fapta buna. Proiectule IHTIS au fost si vor fi mereu o buna ocazie de a faptui binele.
  Sa aveti cu totii SARBATORI FERICITE ! LA MULTI ANI!

 2. Anul 2009 a fost anul in care am cunoscut oameni ce traiesc fericirea din micile bucurii, am cunoscut oameni carora le trebuie foarte putin sa se bucure si anul in care am primit o lectie de la viata.
  Multumesc „IHTIS” pentru lectia de viata pe care mi-ai dat-o usor si cu folos!
  Vreau sa multumesc pentru ca m-ati rasfatat cu Trofeul VOLUNTARUL ANULUI, TROFEU CARE NU SUNT SIGUR CA-L MERIT, stiu si alti voluntari precum DORINA, VALENTIN, CRISTINA… meritau premiul acesta, un premiu al „Sufletului langa suflet”.
  Fie ca 2010 sa ne bucure pe toti cu sanatate si bucurii!
  Florin

 3. Multumim pentru dedicatie:) Bucurie Sfanta sa avem in suflete pentru a-L intampina cum se cuvine pe Mirele Hristos! de Nasterea Sa!!!
  Dedic tuturor Colindul Cel Far’ de inceput – http://www.youtube.com/watch?v=CBP4q4WYzUM.
  Doamne ajuta!
  Mihai Madalina-Andreea

 4. DRAGII MEI PRIETENI ,,LA MULTI ANI !!!! Dragii mei, eu vă iubesc şi nu aş vrea ca Dumnezeu să mă cheme prea devreme în ceruri…Mi-ar părea rău dacă nu aş realiza ceea ce îmi doresc…mi-ar părea rău să las atâtea lucruri neîmplinite……Dar nu-mi va părea rău de viaţa ce am trăit-o…Îti mulţumesc Doamne pentru viaţa şi iubirea ce mi-ai dăruit… dar mi-ar părea rău dacă m-ai chema prea curând la Tine…mai am de făcut atât de multe…Moartea mă înspăimântă…Să nu mai fiu … să nu mai exist… să dispar pur şi simplu în bezna uitării? Ce înseamnă Doamne să nu mai fiu !? Grea încercare…ultima din viaţa mea….Mi-e tare frică… deşi ştiu că sunt doar o clipă care desparte naşterea de moarte. N-aş vrea să fiu o cruce în cimitir…
  Pentru mine, fiecare zi este un cadou dacă pot să deschid ochii, să mă concentrez pe amintirile frumoase, amintiri pe care le-am adunat de-a lungul vieţii mele. Aceasta este ca un cont în bancă, iei de acolo exact ce ai adunat. ,,R Lupu.. ,,

 5. In sfarsit, pot reaparea si eu pe blog, si asta pentru ca Dumnezeu mi a ajutat sa indeplinesc ce am promis.
  Icoana lucrata de manutele mele a ajuns acolo unde trebuie, la cea care a devenit parte din familie „cum spune tata”.
  Acum da, o sa fiu mai linistit pentru ca tu Michi te vei bucura de sarbatori cand vei privi chipul Fecioarei pururea si Fiul sau IISUS.
  La multi ani tuturor IHTIS-ilor!
  CLAUDIU ALEXANDRU – fratiorul vostru si fiul Tatalui Ceresc.

 6. Tot ce a făptuit fiecare la IHTIS în 2009 şi marea sărbătoare sfântă ce se apropie, dau sens cuvintelor suflet, adevăr, solidaritate, dragoste creştină: „De aş grăi în limbile oamenilor şi ale îngerilor, iar dragoste nu am, făcutu-m-am aramă sunătoare şi chimval răsunator. Şi de aş avea darul proorociei şi tainele toate le-aş cunoaşte şi orice ştiinţă, şi de aş avea atâta credinţă încât să mut şi munţii, iar dragoste nu am, nimic nu sunt. Şi de aş împărţi toată avuţia mea şi de aş da trupul meu ca să fie ars, iar dragoste nu am, nimic nu-mi foloseşte. Dragostea îndelung rabdă; dragostea este binevoitoare, dragostea nu pizmuieşte, nu se laudă, nu se trufeşte. Dragostea nu se poarta cu necuviinţă, nu caută ale sale, nu se aprinde de mânie, nu gândeşte răul. Nu se bucură de nedreptate, ci se bucură de adevăr. Toate le suferă, toate le crede, toate le nădăjduieşte, toate le rabdă. Dragostea nu cade niciodată”.
  IHTIS este o particica din dragostea fiecaruia ce va spori incet – suflet langa suflet – spre folosul nostru, al tuturor.

 7. Craciun cu bucurii tuturor! Multumesc si eu pentru dar! Va daruiesc un colind de suflet, cum de altfel sunt toate. http://www.youtube.com/watch?v=w_UIOKJEUfI
  Va imbratisez cu drag!

 8. Doresc tuturor sarbatori impobobite cu sanatate, liniste sufleteasca si daruri de folos duhovnicesc!
  Cat despre darul lui Alexandru, acesta este cu adevarat o reprezentare a frumosului. Felicitari!
  Cu drag, Ana-Maria


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Blog la WordPress.com.
Entries și comentarii feeds.

%d blogeri au apreciat: