Ravas: Mihaela Mihaescu

octombrie 24, 2009 la 6:41 am | Publicat în Cum ne vad ceilalti, Ganduri, IMPREUNA INTREGI, Invata sa ma accepti!, Proiecte IHTIS | 3 comentarii

Toate actiunile si activitatile noastre sunt sustinute si orientate de o serie de motivatii, aspiratii si dorinte. Actionam in lumea in care traim pentru noi, precum si pentru cei din jurul nostru.

La intrebarea: Care este motivaţia ta de a participa la acest proiect?, Mihaela Mihaescu a raspuns astfel: De când ma stiu, scriu pentru a schimba mentalitatea celor din jur. Oricata comparatie s-ar face intre oameni, prin lipsuri si calitati suntem egali. Acest proiect nu are menirea de a ne situa pe un loc anume in raport cu celalalt semen, ci, de a scoate in evidenta diversitatea.

Desigur, va exista la final un clasament stabilit de cititori. Gandurile lor vor ajuta la perfectionarea mea si a fiecarui co-autor, intrucat atunci cand scriem nu ne dorim decat sa ajungem la sufletul celuilalt (al cititorului) si sa mişcam ceva acolo.

Toate acestea la un loc m-au motivat să mă înscriu în proiect.

Michi, asa cum ii spun prietenii, are 42 de ani si de 5 ani este leaderul unui ONG, acela care se numeste IHTIS.

Ravasul trimis de catre ea cuprinde urmatoarele poezii: “Eu sunt”, “Fara cuvinte”, Dreapta judecata”, “Elipsa”, “De mana cu Dumnezeu”.

In randurile de mai joi puteti citi una dintre creatiile semnate de Michi:

Dreapta judecata

Mi-e draga lumea cum e ea / Si nu-mi doresc a o schimba / As vrea, sa înteleaga doar /

Ca lupta mea nu e-n zadar.

Ca pe pamant am rostul meu / Ales candva de Dumnezeu / Cand mi-este greu sau cand nu pot, El ma asculta, Lui ma rog.

El ne-a creat pe toti egali, / Oricum am fi… suntem normali / Iar, Judecata va s-o faca / Nu dupa chip, ci dupa fapta.

De-aceea, lumii-ntregi marturisesc: / Nu pot, nu vreau din drum sa ma opresc, / Necontenit strabat prin lupta data / Anevoioasa cale dintre gând şi faptă.

Va invitam sa va delectati cu aceste versuri si sa va exprimati opinia postand un comentariu la finalul acestui articol.

ANA-MARIA CRETU

3 comentarii »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

  1. Multumesc mult Ana-Maria! In aceasta dimineata am simtit cat de usor poate fi sa gasesti un lucru gata facut de catre un membru al echipei, sa il aprobi printr-un singur clik si sa treci la rezolvarea unei alte probleme, mai precis, la tehnoredactarea acestei noi carti ce in viitorul apropiat va vorbi lumii din nou despre noi, despre stradania crearii unei societati in care sa ne simtim IMPREUNA INTREGI.
    Mai sunt 7 zile in care cei ce doresc sa-si consemneze gandurile in lucrarea noastra, „RAVAS PENTRU LUMEA DE AZI” ni se pot alatura. Pot fi sugestii, ganduri pornite din suflet sau chiar critici constructive. Ar fi benefic, cred eu, sa incheiem lucrarea cu un asemenea capitol, intitulat simplu: „Cum ne vad ceilalti?”

  2. Eu sunt cea care trebuie sa multumeasca, tie Michi, precum si tuturor celor care au ales sa fie parte activa in cadrul proiectului “Ravas pentru lumea de azi”. MULTUMESC!
    A scrie inseamna a impartasi ceea ce crezi si simti cu cei din jurul tau. Prin scris, oamenii au posibilitatea sa se explice, sa se dezvaluie.
    A citi inseamna a te imbogati spiritual si cognitiv. Cititand avem sansa sa-i cunoastem si sa-i intelegem pe cei ce si-au pus gandurile si semtimentele in slujba creatiei.

  3. Frumoase versuri! Bravo, Michi!


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Creează gratuit un site web sau un blog la WordPress.com.
Entries și comentarii feeds.

%d blogeri au apreciat: