Ravas: Monica-Elena Gurban

septembrie 23, 2009 la 1:57 pm | Publicat în Ganduri, IMPREUNA INTREGI, Invata sa ma accepti!, Proiecte IHTIS, Si tu poti! | 4 comentarii

Am primit un nou mail cu subiectul Ravas”, ceea ce inseamna ca detin materialul necesar pentru a scrie al doilea articol cu titlul: “RAVAS: NUMELE CONCURENTULUI”.

Autoarea mailului se numeste Gurban Monica-Elena, este din judetul Teleorman, localicatea Alexandria si are 17 ani. Ea este eleva.

Pentru a se inscrie in concurs Monica a trimis urmatoarele poezii: “Speranta ”, “Pe tine te vor…”, “Pura realitate…”, “Minciuna…”, “Singuratatea dragostei”, “Cat sa tin eu la tine? ”, “Dragoste”, “Ultima suflare”.

In randurile de mai jos puteti citi una dintre creatiile Monicai:

Pură realitate…

De fiecare data cand dragostea iti sopteste,/ Lumea te priveste;/ Se spune ca lumea are ganduri blande…/ Asemanate cu flori plapande,/Dar adevarul sta in ochii lor,/ in ochii rai ai oamenilor.

In cele din urmă sfarsesti in lacrimi si durere,/ Si din urma numai e nicio placere…/ Si te intrebi oare ce ai facut?/ Raspunsul e aici:l-ai iubit prea mult…

Si mai vrei o noapte…/ Mai vrei soapte…/ Poate chiar vorbe tandre…/ Dar avem inimile mandre,/ Mai bine te-ar ajuta o vorba grea/O palmă de-a sa…/ Vei trece peste si il vei ierta…

Pentru autoarea acestei poezi, concursul initiat de catre Asociatia IHTIS este “o propunere convenabila” . Monica spune ca a tot incercat sa isi publice lucrarile, insa nu prea a avut succes. Scopul participarii ei, in cadrul acestui proiect, consta in faptul ca doreste sa afle daca merita sa mearga mai departe.

Raspunsul va veni din partea dvs, cititorii blogului IHTIS.

Va invitam sa va exprimati parerea prin intermediul unui comentariu postat la finalul articolului.

ANA-MARIA CRETU

Coordonator proiect

4 comentarii »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

  1. Frumoase, dar foarte triste versurile. Dupa titlul celorlalte poezii observ multa tristete, se poate sa ma insel pentru ca nu le-am citit, ma bucur ca prima se numeste ,,Speranta.”

  2. am cautat sa transmit ceva prin aceste poezii, cred ca orice indragostit ce nu are iubirea impartasita se regaseste in versurile de mai sus…

  3. @ Monica – „Ravas pentru lumea de azi” va iesi de sub tipar curand. Lansarea acestei lucrari se va face in luna decembrie, la o data ce o vei afla si tu, deindata ce o vom stabili. Ne-am bucura sa fii prezenta, sa constati singura reactia cititorilor.

  4. Tristetea face si ea parte din noi si este un sentiment ce descrie o stare de fapt a vietii. Este adevarat, tine de noi sa o inlaturam, dar nu intodeauna reusim. Si, se stie, omul a cantat si depanat viata si cu bucurii si cu tristete….!
    Felicit pe toti cei care reusesc sa astearna sentimentele lor cu pasiune si dragoste.


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Blog la WordPress.com.
Entries și comentarii feeds.

%d blogeri au apreciat: