Si in Germania s-a vorbit despre IHTIS

iulie 13, 2009 la 5:17 pm | Publicat în Cum ne vad ceilalti, Ganduri, Invata sa ma accepti!, Noi si ei, Proiecte IHTIS, Si tu poti!, Viata in fotoliul rulant | 4 comentarii

DSCN1207

Dl Florin RACOCI – voluntar IHTIS – a fost invitat sa participe la un festival romanesc din Germania si NU a pierdut ocazia sa vorbeasca romanilor – de peste hotare – despre IHTIS.

Iata marturia sa:

In data de 5 iulie, la Nürnberg – Germania a avut loc ce-a de-a VII-a editie a Festivalului in aer liber Ro Open Air, care a purtat motto-ul „PETRECEM CA SA AJUTAM”- dedicat Nicoletei din Vurpar – Sibiu, in vederea strangerii de fonduri pentru o operatie in Germania, care costa peste 30.000 de euro. Initiatoarea acestui proiect este Gerlinde Lederer, care impreuna cu familia si prietenii vor sa o ajute pe micuta. Asociatia UN ALTER EGO s-a ocupat si in acest an de organizarea acestui festival, devenit deja o traditie. Invitatii nu au fost „de seamă”, ci OAMENI cu sufletul mare din popor, care nu se etaleaza pe asa-zisul rang superior al scenei romanesti, dar care stiu sa faca publicul sa se simta bine. Cunoscutul actor Hary Gromoşteanu, Florin Racoci, Atena Bratosin Stoian, Mariana Birică, Nicolae Mihai Gruia, Kewin Frühwald, formaţiile A-Kord şi Strangers au fost cei are au destins sufletele şi inimile miilor de români care au asistat într-un flux continuu la acest eveniment.

P1000496

“M-am gandit – la plecarea din Romania – sa pun in geanta 40 de carti „Suflet langa suflet prin cantec” pentru a le darui romanilor de acolo. Am ramas placut surprins, vazand ca acea carte era dorita, iar povestea IHTIS-ului parea interesanta pentru Romania de acolo… Am promis celor ce nu au primit cartile dorite, ca voi cauta o cale sa le trimit lucrarea scoasa cu atata grija si dragoste de catre MIHAELA MIHAESCU, astfel incat ei sa poata citi interesanta poveste dintre artistii de muzica populara si tinerii cu dizabilitati fizice din Romania”.

Rumanien Sommerfest Nurnberg 2005 017

„Imi doresc ca Bunul Dumnezeu sa ne ajute, si cu siguranta, aceasta lucrare sa faca multi oameni fericiti: atat cititorii, cat si beneficiarii de la IHTIS”.

Florin Racoci

4 comentarii »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

  1. Orice cuvant de multumire si recunostinta as alege, ar fi prea modest pentru tot ce faptuiti clipa de clipa in sprijinul Asociatiei IHTIS. Fiecare fapta va porneste din suflet si are taria si menirea de a misca si uni nenumarate alte suflete.

  2. Am spus si repet ma bucur ca am reusit prin soarta destinului sa devin voluntar la „IHTIS”, aici am descoperit ce inseamna pretuirea, am invatat sa apreciez ce am si am descoperit ca eu sunt un om bogat dar cam nepasator la ce este in jur.
    Acolo, in Germania, am dus un semn a lui „IHTIS”. De acum si acolo se va sti ca existati si alti oameni se vor prinde in hora sufletelor.
    Sunt sigur ca IONELA si BERTY STAICU, BOB, BIA KOVACS precum si REMUS VUIA au devenit prietenii nostri.
    IHTIS este in sufletul meu si va ramane acolo !!!!

  3. NU AM ITELES DECE SAU CINE NU A FOST DE ACORD SA APAR SI EU ALATURI DE COLEGI MEI CE AM FOST IN GERMANIA LA ACEST CONCERT

  4. @ Stimate Domn Gruia – Asociatia IHTIS isi rezerva dreptul sa scrie si sa publice imagini despre solistii care au mai participat de-a lungul timpului ca voluntari si la alte actiuni umanitare, in beneficiul membrilor nostri, persoane cu dizabilitati fizice. Fotografiile postate pe acest site ne-au fost puse la dispozitie de AGENTIA DE PRESA ASII ROMANI din NURNBERG.


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Blog la WordPress.com.
Entries și comentarii feeds.

%d blogeri au apreciat: