PoveStiri Adevarate

ianuarie 20, 2009 la 3:30 pm | Publicat în 1, Campanii IHTIS, Cum ne vad ceilalti, Ganduri, Informatii utile, Invata sa ma accepti!, Problemele noastre, Proiecte IHTIS, Viata in fotoliul rulant, Viata independenta | Un comentariu

Miki, un om cu o putere fantastică, cu o voinţă de fier, care ne dă multora dintre noi o adevărată lecţie de viaţă. De 41 de ani, Miki se luptă să rămână la suprafaţă, să se ridice, să învingă neputinţa!

Miki are o ambiţie de fier. Câţi dintre noi ar reuşi să se descurce singuri în situaţia ei şi i-ar ajuta pe cei din jur fără să se gândească la propriile necazuri? Dragostea cu care s-a obişnuit să-i înconjoare pe semenii ei, a făcut-o pe Miki mai puternică, mai încrezătoare! Şi ar face orice să ajute oamenii. Aşa a apărut dorinţa să deschidă o asociaţie în care persoanele cu dizabilităţi pot fi ajutate şi consiliate de Miki.

Miki este puternică şi nu ar renunţa niciodată la visurile ei. De când era mică a avut patru mari dorinţe şi pentru că este un om bun şi generos, toate au devenit realitate! Prima dorinţă a fost să meargă pe picioarele ei, să nu depindă de nimeni! Şi a reuşit! A doua dorinţa a fost să aibă o biserică aproape de casă şi să asculte slujba în zi de sărbătoare, iar dorinţa i-a fost ascultată!

Cel de-al treilea vis a lui Miki a fost să-şi pună semnătura pe câteva cărţi. Pentru că şi-a dorit din tot sufletul, visul i-a devenit realitate. Miki a scris trei cărţi adresate persoanelor cu dizabilităţi şi o cărticică de ghicitori pentru cei mici. Dar cel mai mult, Miki şi-a dorit să-şi poată ajuta semenii, să fie mereu lângă cei care au nevoie de sprijin. Aşa a apărut asociaţia cu numele ” IHTIS„!

Dar Miki vrea să facă şi mai mult pentru persoanele cu dizabilităţi. Aşa s-a gândit să construiască o casă de vacanţă în Botoşani, în care semenii ei să poată merge, să se relaxeze şi să înveţe cum pot fi acceptaţi de societate. Miki s-a gândit să construiască această casă de vacanţă pe locul unei case pe care ea a moştenit-o de la bunicii ei.

Numai că nu are suficienţi bani. Suma necesară pentru realizarea acestui vis este mult prea mare, aşa că Miki face un apel pentru toţi cei care o pot ajuta să-şi împlinească şi această dorinţă: „350.000 de euro înseamnă 350.000 de oameni solidari!”.

Titular cont: ASOCIATIA IHTIS
Banca: BCR – AGENTIA DOROHOI
LEI: RO14 RNCB 0044 0028 6561 0001
EURO: RO84 RNCB 0044 0028 6561 0002
USA: RO57 RNCB 0044 0028 6561 0003

Vezi video.

Un comentariu »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

  1. multa stima si respect pt miki speranta moare ultima ca si a mea miki am un baietel de 3 ani si o fetita de 8 luni care are o problema la picioruse poarta orteze glezne fixa bilaterale. sunt o femeie singuracu un salariuminim pe economie si aceste orteze costa 640 ron sunt o mama disperata ca nu-mi pot ajuta copilul am facut multe anunturi si incerc sa lupt ca si tine de altfel sper ca bunul dumnezeu ne va ajuta intro buna zii sa ne implinim visul multumesc anticipat


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Creează gratuit un site web sau un blog la WordPress.com.
Entries și comentarii feeds.

%d blogeri au apreciat: