Invitatie la conferinta

octombrie 29, 2008 la 10:14 am | Publicat în Diverse, Informatii utile | Lasă un comentariu
Etichete: , , , ,

Fundatia Soros Romania si Centrul pentru Jurnalism Independent organizeaza luni, 17 noiembrie 2008, conferinta ONG web 2.0.

Evenimentul va avea loc, incepand cu ora 10.00, la sala Paris Rive Gauche de la mezaninul Hotelului Novotel, Calea Victoriei, nr. 37B, Bucuresti.

Conferinta va avea doua parti. Prima sectiune va cuprinde prezentarea rezultatelor programului „New Media: Blogul ca mijloc de advocacy”, dar si a altor campanii de advocacy online, desfasurate cu succes de organizatii neguvernamentale din Romania si din Statele Unite.

Vor sustine prezentari urmatorii invitati speciali:
• Beth Kanter, SUA – specialista in instruirea organizatiilor non-profit privind folosirea new media, a noilor mijloace de comunicare online (de la blog pana la wiki), pentru campanii de advocacy;
• Sorin Matei, SUA – profesor de comunicare la Universitatea Purdue, Indiana (unul dintre trainerii implicati in programul New Media al Fundatiei Soros).

Aceasta prima parte a conferintei este deschisa tuturor reprezentantilor organizatiilor neguvernamentale, bloggerilor si jurnalistilor interesati.

Dupa-amiaza va continua cu un workshop sustinut de Beth Kanter si adresat exclusiv reprezentantilor ONG-urilor interesate in promovarea prin new media. Numarul de participanti la acest workshop este limitat la 35, iar participantii trebuie sa fie cunoscatori ai limbii engleze.

Cei interesati in participarea la prima parte a conferintei sunt invitati sa trimita – pana cel tarziu luni, 10 noiembrie 2008 – un e-mail continand datele de contact, pe adresa de mai jos.

Mirela Rus, Manager Comunicare al Fundatiei Soros, mrus[at]soros[dot]ro, tel. +40-723.532.030.

Reprezentantii organizatiilor neguvernamentale care sunt interesati si in participarea la workshop-ul din partea a doua a conferintei, sunt rugati sa specifice acest lucru si sa ofere cateva informatii suplimentare (profilul si marimea organizatiei, precum si o fraza de motivatie). Data limita pentru inscrierea la workshop este luni, 3 noiembrie 2008.

Agenda evenimentului se regaseste pe site-ul Fundatiei SOROS.

Lasă un comentariu »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Creează gratuit un site web sau un blog la WordPress.com.
Entries și comentarii feeds.

%d blogeri au apreciat: